top of page

Better E-sport I Game Changers! For en dag!


Altså, for en dag!

Vi gikk inn i denne turneringen med et rimelig ferskt team. Noen har spilt på lag før, men absolutt ikke alle! Vi gikk inn uten de største forutsetningerne til å prestere godt her. Det er et nytt lag, husk vi startet try outs 4 januar! og 27 januar deltar de i EM for kvinner i spillet Valorant! Det er helt uvirkelig for meg at dette har gått så raskt!

Det var ikke det enkleste å finne påmelding til denne turneringen, men jeg fant det til slutt! Vi ble meldt opp, og forventningsavklaringen startet.

Det er klart at når man går inn i en stor international turnering med et rykende ferskt lag, som ikke helt kjenner hverandre, så kan man ikke forvente de største prestasjonene. Laget gikk inn i turneringen med realistiske forventninger, og KNUSTE forventningene! De fullstendig overgikk seg selv, og jeg satt igjen måpende! De dominerte i første kampen, kommunikasjon var helt on point, alle var aktiverte og i sonen!

De fikk en 30 minutters pause mellom kampene, og det ble litt mye. De mistet litt futten, og ble nok litt slitene etter den første intense kampen. De spilte den siste kampen bra også, men vi hadde ikke det same fokuset og den samme intensiteten vi hadde i kamp 1, og vi rakk dessverre ikke helt opp.

Men med tanke på at dette var første turneringen til dette laget, og de har trent sammen i 2 uker, er dette helt sykt. 150% måloppnåelse og jeg er kjempe fornøyd med lagets innsats! Å ikke minst tenkt på hvordan dette laget vil prestere i GC etter de har trent et helt år sammen! I kan nesten ikke vente i spenning på å se det! Dette laget er helt klart "a force to be recon with"!

Game Changer 2025! Her kommer vi!


Jeg vil også rette en stor takk til spillerene som spilte utmerket! #Nyx #Manari #Honneh #Mao #Nanisan og subs som sto klare til å hoppe inn om det ble noe problemer: #Kala og #mnsteraddict.


Jeg vil også rette en stor takk til Hanstheonly1 som castet kampen vår! Hans er alltid behjelpelig, og ikke bare streamet han GC i går, han streamet og fulgte opp 3 andre spillere som spilte i den svenske turneringen til #FemaleLegends. Du kan følge hans stream her.

Og sist, men ikke minst den flotte heiagjengen som resten av klubben utgjorde! Hvor de viste kampen på skjerm, hadde watchpartys, var på discord og heiet laget frem!


Det er dette jeg vil oppnå med Better E-sport! Samholdet, at vi heier på hverandre, er der i oppturer OG nedturer. At man feierer sammen og hjelper hverandre med å bygge opp noe helt spesielt!

Så tusen takk til alle som var med å gjorde denne dagen til noe så spesielt som det var!


OG en stor shoutout til Mammaen til #nyx som virkelig strakk seg til det ytterste for at vi fikk med oss #nyx den dagen, og takk til alle mammaene (og pappaene) som fulgte med og heiet på streamen! Fortsett med det!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page