top of page

E-sport og gaming i møte med barn og ungdom

For skoler, fritidsklubber, offentlige institusjoner

E-sport og spill har uten tvil blitt en av de mest populære aktivitetene blant barn og ungdom i løpet av de siste årene.

Det å spille videospill gir dem en følelse av å tilhøre et fellesskap, og gir muligheter for å møte andre med samme interesser. Gaming kan også være en fin inngangsport til sårbare ungdom som faller utenfor i andre settinger i livet. Å delta i et gaming-miljø kan være en trygg og inkluderende arena hvor ungdommen kan føle seg akseptert og inkludert.

Flere tilbud for ungdom starter å inkludere e-sport, men dette kan være nytt og skummelt, og det kan være vanskelig å vite hvor man skal starte. 

Dette kan vi selvfølgelig hjelpe dere med. 

Men det er ikke bare ungdom som kan dra nytte av gaming. Gaming er en flott måte for foreldre og inkludere seg. Det kan legges tilrette for inkludering av foreldre.  Spesielt i dagens digitale samfunn, hvor vi stadig blir mer avhengige av teknologi, kan gaming også være en måte å fremme fysisk aktivitet. Mange e-sport spill krever rask hånd-øye-koordinasjon og raske reaksjoner, og kan dermed hjelpe til med å holde hjernen og kroppen aktiv.

I tillegg kan gaming bidra til å forbedre en rekke ferdigheter og egenskaper. Spillere må ofte være strategiske, tenke raske og ta avgjørelser på kort varsel - noe som kan forbedre problemløsningsevner og kritisk tenkning. Mange e-sport spill krever også samarbeid mellom lagkamerater, som kan være med på å fremme gode teamarbeidsevner og kommunikasjon.

Vi i Better-Esport tilbyr ulike gaming-arrangementer som er tilpasset alle aldre og nivåer. Vårt team vil skreddersy en opplevelse som passer deres behov og ønsker, og vi kan tilby alt fra workshops og e-sport til morsomme utfordringer for å skape en sosial og inkluderende opplevelse.

Vi bidrar også selvfølgelig om dere ønsker å starte opp et gamingtilbud. 

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan våre konsulenter kan bidra til å forbedre velvære, mental helse og teamarbeid for ditt tilbud! 

Book en uforpliktende og gratis sammtale

Lurer du på om vårt tilbud passer for dere, er usikre på hva det vil koste eller om det vil ha nytteverdi for din bedrift, tilbud, lag eller klubb? Da er du på rett sted!  Ta kontakt med oss i dag for å bestille en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva en Better-Esport kan gjøre for deg og din bedrift eller klubb!

bottom of page