top of page

E-sport Teambuilding

For bedrifter

E-sport er mer enn bare en populær fritidsaktivitet - det kan også være et kraftfullt verktøy for å fremme teamarbeid og bygge relasjoner mellom ansatte i en bedrift. Det kan også bidra til å fremme velvære og mental helse ved å gi et sunt utløp for stress og fremme fysisk aktivitet.

Når det gjelder å bygge et vellykket og produktivt team, er det viktig å ha en felles interesse som kan samle alle ansatte. E-sport er en aktivitet som kan engasjere og motivere ansatte i alle aldre og bakgrunner, uavhengig av tidligere erfaring eller ferdighetsnivå.

Med vår skreddersydde tilnærming til e-sport, kan vi tilby en inkluderende og tilgjengelig aktivitet for alle ansatte. Vi vil jobbe tett med din bedrift for å utvikle et opplegg som passer for alle nivåer, fra de som er helt nye til e-sport, til de som allerede har erfaring og ønsker å utfordre seg selv ytterligere.

Men det er ikke bare teamarbeid og relasjonsbygging som gjør e-sport så verdifullt for bedrifter. Det kan også være en effektiv måte å fremme velvære og mental helse blant ansatte. Å spille e-sport gir en sunn utløp for stress og kan til og med være en kilde til fysisk aktivitet, spesielt hvis man velger å spille spill som krever bevegelse.

Med vår ekspertise og erfaring innen e-sport, kan vi hjelpe din bedrift å fremme teamarbeid, bygge relasjoner og øke velvære og mental helse blant ansatte. Kontakt oss i dag for å lære mer om våre skreddersydde e-sport-opplegg og hvordan vi kan hjelpe din bedrift å oppnå sine mål!

Book en uforpliktende og gratis sammtale

Lurer du på om vårt tilbud passer for dere, er usikre på hva det vil koste eller om det vil ha nytteverdi for din bedrift, tilbud, lag eller klubb? Da er du på rett sted!  Ta kontakt med oss i dag for å bestille en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva en Better-Esport kan gjøre for deg og din bedrift eller klubb!

bottom of page