top of page

Møt Imo vår neste VCT Game Changer spiller!


La meg introdusere vår neste spiller, Imo! Hun spiller under gamertaget Honneh. Kanskje har dere allerede lest om henne i tidligere blogginnlegg. Imo er en allsidig deltaker i Better E-sport, og hennes engasjement strekker seg over alle lagene våre.

Ikke bare er Imo en viktig spiller på både A-Laget og jentelaget som deltar i Game Changer, men hun tar også på seg trenerrollen for B-laget i Better E-sport. Imo er uten tvil et rivjern av en deltaker med en imponerende tilstedeværelse på flere nivåer i organisasjonen.

Analytisk og omsorgsfull, Imo sørger for at alle lagmedlemmene er ivaretatt. Hun spiller ikke bare for seg selv, men investerer tid og innsats i å heve nivået til hele laget. Imo er ikke redd for å uttrykke sine meninger og har en unik evne til å sikre at alle blir hørt. Denne åpenheten og evnen til å kommunisere effektivt bidrar til å skape et inkluderende og dynamisk lagmiljø.

Imo er også kjent som go-to-personen når det oppstår utfordringer, spesielt når lederen ikke er til stede. Hennes analytiske evner og rettferdighetssans gjør henne til en pålitelig ressurs i håndtering av komplekse situasjoner. Imo står opp for det som er rett, og hennes sterke rettferdighetssans er en verdsatt egenskap i Better E-sport.

Hun er ikke bare et rivjern på spillfeltet, men også en hardtarbeidende og lærevillig person. Imos dedikasjon til å nå nye mål og hennes sjeldne arbeidsmoral har gjort henne til en inspirasjon for laget og et verdifullt medlem i Better E-sport.
4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page