top of page
Forfatterens bildeCathrine Finnebraaten

Møt Imo vår neste VCT Game Changer spiller!


La meg introdusere vår neste spiller, Imo! Hun spiller under gamertaget Honneh. Kanskje har dere allerede lest om henne i tidligere blogginnlegg. Imo er en allsidig deltaker i Better E-sport, og hennes engasjement strekker seg over alle lagene våre.

Ikke bare er Imo en viktig spiller på både A-Laget og jentelaget som deltar i Game Changer, men hun tar også på seg trenerrollen for B-laget i Better E-sport. Imo er uten tvil et rivjern av en deltaker med en imponerende tilstedeværelse på flere nivåer i organisasjonen.

Analytisk og omsorgsfull, Imo sørger for at alle lagmedlemmene er ivaretatt. Hun spiller ikke bare for seg selv, men investerer tid og innsats i å heve nivået til hele laget. Imo er ikke redd for å uttrykke sine meninger og har en unik evne til å sikre at alle blir hørt. Denne åpenheten og evnen til å kommunisere effektivt bidrar til å skape et inkluderende og dynamisk lagmiljø.

Imo er også kjent som go-to-personen når det oppstår utfordringer, spesielt når lederen ikke er til stede. Hennes analytiske evner og rettferdighetssans gjør henne til en pålitelig ressurs i håndtering av komplekse situasjoner. Imo står opp for det som er rett, og hennes sterke rettferdighetssans er en verdsatt egenskap i Better E-sport.

Hun er ikke bare et rivjern på spillfeltet, men også en hardtarbeidende og lærevillig person. Imos dedikasjon til å nå nye mål og hennes sjeldne arbeidsmoral har gjort henne til en inspirasjon for laget og et verdifullt medlem i Better E-sport.




4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page