top of page

ons. 13. des.

|

www.zoom.com (link kommer 1 time før)

Gratis E-sport trener webinar (2)

Vi gjentar suksessen! Sitter du på gjerdet om du skal melde deg som ditt barns e-sport trener? Har du lyst til å melde deg som frivillig, men føler at du ikke kan nok? Eller kanskje du er e-sport trener allerede, men følger du trenger å lære mer? Da er dette webinaret for deg!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Gratis E-sport trener webinar (2)
Gratis E-sport trener webinar (2)

Tid og sted

13. des. 2023, 18:00 – 20:00

www.zoom.com (link kommer 1 time før)

Gjester

Om arrangementet

Vi gjentar suksessen! 

Siden det er kommet inn flere forespørseler, og tilbakemeldingene var så gode gjentar vi suksessen! 

Sitter du på gjerdet om du skal melde deg som ditt barns e-sport trener? Har du lyst til å melde deg som frivillig, men føler at du ikke kan nok? Eller kanskje du er e-sport trener allerede, men følger du trenger å lære mer? Da er dette webinaret for deg! Som mor til et barn som trente esport, og som selv ente opp som esport trener i bredden, savnet jeg opplæring selv. Jeg måtte lage veien mens jeg gikk, og lære underveis, og la meg være ærlig – det var utfordrende. Men her er det gode nyheter: dette webinaret gir deg muligheten til å unngå å gå alene på den veien! I dette webinaret går vi igjennom problemstillinger du kan komme opp i, og åpner opp for at du kan ta opp problemstillinger du sliter med. Vi legger opp til 2 timer proppfulle av læring og refleksjon! Sees vi?

PS: Påmeldingen er begrenset for å sikre at vi kan gi deg den personlige opplevelsen du fortjener. Ta det første skrittet mot å bli en enda bedre e-sporttrener og meld deg på nå!

PS: Zoom linken som står, er ikke riktig zoomlink. Det kommer en mail 1 time før webinaret, der kommer det en "join zoom". Det er riktig zoom link. 

Skulle det bli vanskeligheter, så kan du ringe på 48 12 95 00. 

#EsportTrenerkurs #Lanseringswebinar #Esport #Trenerkarriere #FremtidenErNå

Billetter

  • GRATIS esport trener webinar

    kr 0,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page