top of page

Nyhet! Vi starter breddeklubb!


Det skjer mye i Better E-sport om dagen! Ting beveger seg fremover, og det beveger seg raskt. Noe som er veldig spennende, men samtidig veldig skummelt!

Jeg kommer fra bredden, og hadde gleden av å jobbe i bredden i flere år. Og bredden ligger hjertet mitt nært.

Etter jeg gikk ut av bredden, følte jeg meg veldig på savnet på miljøet og samholdet som er i bredden. Jeg var endel av noe, og plutselig så var jeg ikke det lenger. Jeg savnet å jobbe med den flotte ungdommen, og jeg savnet det å være del av noe større.

Jeg har også troen på å bygge opp spillere fra start, og ønsker å komme inn tidlig å være et trygt og godt sted hvor man møter ungdommens behov. Og hjelpe de spillerene som vil bli gode, til å bli skikkelig gode, og samtidig gi de som ønsker et community det sosiale aspektet som gamingen gjør så utrolig bra.

Vi kommer derfor til å ha både en del av klubben der man jobber for å bli gode, hvor de som vil blir verdens beste har en arena og et lag som vil det samme, og en del der det er sosialt, hvor man bygger samhold og vennskap.

Vi tar med oss det beste av hva bredden har å tilby som er engasjementet, miljøet, inkluderingen og aktiviteten.

Samtidig som vi tar med oss de som vil bli gode, som vil satse og som tar dette så blodseriøst som bare utøvere kan ta det!

Så vær med å feire breddeklubben vår Better E-sport Bredde!

Og først på agendaen var selvfølgelig å sikre seg medlemsskap i E-sport Alliansen!

Å for å klargjøre så har Better E-sport Bredde sitt eget org. nummer, og er en egen enhet. Jeg velger å legge det under Better E-sport for å kunne dele kunnskapen i breddeklubben også!

PS: Drikken i glasset er selvfølgelig eplejuice!
3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page