top of page

Jentecup!
Jeg har fått i oppdrag å lage en jentecup. Akkurat nå er alle baller kastet opp i luften, og jeg veksler mellom fryd og stolthet over å ha fått tilliten til å bidra på dette prosjektet, og en følelse av å være overveldet og så nervøs at jeg nesten kaster opp. Det er kanskje dette som heter skrekkblandet fryd?

Grunnen til at jeg er nervøs er fordi det er så utrolig viktig for meg å lykkes med dette prosjektet. Det ligger nært hjertet mitt, og jeg vil lage noe som det er gjør det verdt å være kvinnelig esport utøver!

Det er ingen hemmelighet at det er rimelig tøft til tider å være kvinnelig esport utøver, og jeg vil at denne turneringen skal gjøre det verdt det å komme ut av rommene hvor vi gjemmer oss! Jeg vil feire jentene, og jeg vil være motvekten til de som gjør det så vanskelig å være kvinnelig gamer!

Jeg er så lei av å høre "vi har en jentesatsing" når folk i realiteten har satt sammen et jentelag uten noe team eller støtteapparat rundt dem i det hele tatt. De markedsføres og skal vise hva jentene kan, samtidig som alle drar frem popcornet og venter på at de skal mislykkes. Når det ikke går veien kan de pent lene seg tilbake å si "ja, se der! Jentene er ikke like gode som gutta".

Men forskning viser at jentene faktisk kan bli like gode som gutta, om de har de samme forutsetningene. Og det er jo der den store forskjellen ligger. Ikke i om gutta er bedre enn jentene, men forutsetningene som ligger til grunn for at man skal kunne lykkes.

Dessverre så er det mange som glemmer den siste delen av setningen, og det gjør det ekstremt vanskelig for jentene å hevde seg. De får sjeldent muligheten.

Så å kunne lage en skikkelig flott turnering for jentene er viktig for meg, og en oppgave jeg på ingen måte tar lett på!

Dette er det jeg vil oppnå. Jeg vil ha en cup/turnering hvor vi inkluderer alle som identifiserer seg som jenter. Jeg vil inkludere dem som bor i nord! Mye legges til Oslo, og de som bor nordpå får færre tilbud! Jeg vil legge tilrette for at de nordpå også får vært med. Jeg vil lage et skikkelig show av cupen. Jeg vil at jentene som kan og vil kan spille på en scene, med kampen på storskjem bak seg, jeg vil ha lys, og lyd! Bassen skal vibrere i hele kroppen, og hårene på armene skal reise seg! Spillerene som spiller finalen skal føle seg som super stjerner, og jentene i salen skal tenke "dit vil jeg en dag også"!

Vi snakker om å at man må lage kvinnelige forbilder - La oss lage kvinnelige forbilder da!

La oss lage superstjerne innen kvinne esport miljøet da, la oss lage en plattform hvor jentene blir og finner forbilder! La oss heie på jentene, og la oss gjøre det verdt for jentene å være i dette miljøet! La oss være motvekten til det negative, la oss gjøre det verdt det å være kvinnelig e-sportutøver!


Ønsker du å bidra til at denne jentecupen blir alt jeg har skrevet om, ta kontakt! Her trenger vi drahjelp! Vi trenger FETE premier, vi trenger sponsorer, vi trenger media, vi trenger noen som kan lage et episk show, og ikke minst! Vi trenger dere jenter som sitter hjemme! Spiller du Valorant, kom! Har du ikke lag, ingen problem, det setter vi opp for dere.

Sliter du med å løfte pc'en din, ingen problem, vi finner noen som hjelper deg å bære! Er du nordpå og ikke kan komme seg ned hit - Da ordener vi det så du får deltatt digitalt! Trenger du tilrettelegging i noe form, det er vi godt kjent med! Si ifra. Snakker du dårlig norsk, 0 stress, vi snakker engelsk også. Vi ønsker at DU skal komme!

48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page