top of page

Jeg kan ikke tro det!


ENDELIG!

Endelig er jeg ferdig med bacheloren min, og jeg kan nesten ikke tro det. Jeg hadde trodd jeg skulle være mer glad, men jeg har kjent på en enorm utladning. Men det er kanskje normalt? Jeg har derfor brukt den siste tiden på å hente meg inn igjen. Det har vært noen ville år, og jeg er kjempe glad for at jeg hoppet på denne muligheten! Bacheloren min handlet om kvinner kan ha utbytte av en annen treningstilnærming og bruk av motivasjonsteorier enn menn. Jeg kommer til å skrive mer om dette senere. Temaet var kjempe spennnede, jeg så på forskjeller mellom kjønn på personlighet, samfunnsforskjeller, hvordan de forskjellige kjønnene opplever vennskap og hvordan motivasjonsteorier som finnes, og hvordan dette kan ha innvirkning på deres treningssituasjon.

Dette var og er et super relevant tema for meg. Jeg har en egen lidenskap for jentegaming, og brenner for å gjøre e-sport mer inkluderene for jenter. Ikke bare inkluderende heller egentlig, men at e-sport skal tilpasses jentene også. Og da tenker jeg at det er viktig å jobbe på flere områder, og ett av de områdene er treningssituasjonen jentene har. At man faktisk møter jenter på de treningsbehovene de har. Den tilnærmingen de trenger. For akkurat som i tradsjonell sport så lager man sporten for menn, også plasserer man bare kvinner i samme setting og forventer samme resulatat av kvinnene, uten å gjøre noen tilpassninger. Det er mye som tyder på at dette ikke er veien å gå, men at man må se på behovet til jentene også, og tilpasse treningstilnærming etter deres treningsbehov. Hvordan vil jeg komme tilbake til i senere innlegg.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page