top of page

EsportAlliansens jentegaming!


Tidligere denne måneden så var det et flott arrangement i regi av esportalliansen.

Du kan lese mer om esportalliansen her: Esport alliansen er utrolig dyktige på å skape engasjement og gode arrangementer, så når jeg så at de hadde et jentegaming arrangement så var jeg rask å dele det med jentene "mine".

Jeg ble veldig overrasket over hvor raske de var på å kaste seg på, samlet seg, satte opp kjøring og fikset biffen i en fei! Plutselig var det en full bil planlagt til Oslo.

IGL på jentelaget og A-laget kom reisende fra et annet sted sør i landet, for å kunne sitte på med resten.

Vi har også 2 jenter i Bergen som satte himmel og jord i bevegelse for å komme! Først skulle de bli kjørt av faren sin. Altså! Tenk å kjøre på tvers av landet omtrent for å få unga på et jentegaming arranement! Jeg tar av meg hatten for den! Men dette var jo når himmelen bestemte seg for å dumpe all snøen som var spart opp ett helt år på noen få dager, så veien fra Bergen ble stengt. Jentene måtte betuttet gi beskjed om at de ikke kunne komme, deretter kom de på at de kunne ta toget! Vi fikk fikset overnatting for dem, da beskjeden kom om at togene stod.

Igjen måtte de betuttet meddele at de ikke kunne stille. Alle syntes det var superkjipt, for alle gledet seg jo til å møte hverandre!

Så kommer moren til unnsetning! Hun bestiller fly og hotellopphold og blir med jentene for at de skal kunne være med.

Altså! Igjen, jeg blir helt rørt av foreldre som virkelig kaster seg rundt å finner løsninger for at jentene kan delta, bygge samhold og delta på slike ting!

Mange av foreldrene som har ungdom og unge voksene på lag i Better E-sport er utrolig støttende, og det syntes og det settes stor pris på! Vi koste oss kjempe masse!

Under ser du noen bilder fra eventet.

Vi snek oss litt unna på en cafe for å kunne ha litt teambuilding alene, snakke sammen og bli litt bedre kjent.
11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page