top of page
Hjelpestønad for voksne.jpg

Gaming foreldre-veiledning

Foreldre til gamere

Ønsker du å skape et positivt og harmonisk spillemiljø for familien din, uten krangel og stress?

Da har du kommet til rett sted! Hos oss vil du oppleve en helt ny måte å spille spill på, som vil endre spillopplevelsen deres for alltid.

Vi tilbyr en unik og spennende måte å utforske spillene på som en familie, samtidig som dere lærer om grensesetting på en konstruktiv måte. Våre erfarne eksperter vil gi dere verktøyene dere trenger for å skape en harmonisk og positiv spillopplevelse, der dere kan nyte tiden sammen uten å bekymre dere for utagering eller konflikter.

 

Gjennom vår tilnærming vil dere lære å forstå spillene på en dypere måte, og hvordan dere kan støtte og veilede barna deres i å spille på en konstruktiv måte. Vi vil også gi dere tips og råd om hvordan dere kan sette grenser på en måte som respekterer barnas behov og ønsker, samtidig som dere tar hensyn til familiens samlede interesser.

Med vår hjelp vil dere oppleve at spillingen blir en positiv og givende aktivitet for hele familien. Dere vil se at barna deres vil utvikle seg både sosialt og kognitivt, samtidig som dere som foreldre kan slappe av og nyte tiden sammen med barna deres.

Så hvorfor vente? Start reisen deres mot en bedre spillopplevelse nå! Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe dere med å skape en harmonisk og positiv spillopplevelse for hele familien.

Book en uforpliktende og gratis samtale

Lurer du på om vårt tilbud passer for dere, er usikre på hva det vil koste eller om det vil ha nytteverdi for din bedrift, tilbud, lag eller klubb? Da er du på rett sted!  Ta kontakt med oss i dag for å bestille en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva en Better-Esport kan gjøre for deg og din bedrift eller klubb!

bottom of page