top of page

Sun, Oct 01

|

https://us02web.zoom.us/j/83604451300?pwd=Y

Gratis E-sport trener webinar

Sitter du på gjerdet om du skal melde deg som ditt barns e-sport trener? Har du lyst til å melde deg som frivillig, men føler at du ikke kan nok? Eller kanskje du er e-sport trener allerede, men følger du trenger å lære mer? Da er dette webinaret for deg!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Gratis E-sport trener webinar
Gratis E-sport trener webinar

Time & Location

Oct 01, 2023, 6:00 PM – 8:00 PM

https://us02web.zoom.us/j/83604451300?pwd=Y

Guests

About the event

Sitter du på gjerdet om du skal melde deg som ditt barns e-sport trener? Har du lyst til å melde deg som frivillig, men føler at du ikke kan nok? Eller kanskje du er e-sport trener allerede, men følger du trenger å lære mer? Da er dette webinaret for deg! Som mor til et barn som trente esport, og som selv ente opp som esport trener i bredden, savnet jeg opplæring selv. Jeg måtte lage veien mens jeg gikk, og lære underveis, og la meg være ærlig – det var utfordrende. Men her er det gode nyheter: dette webinaret gir deg muligheten til å unngå å gå alene på den veien! I dette webinaret går vi igjennom problemstillinger du kan komme opp i, og åpner opp for at du kan ta opp problemstillinger du sliter med. Vi legger opp til 2 timer proppfulle av læring og refleksjon! Sees vi?

PS: Påmeldingen er begrenset for å sikre at vi kan gi deg den personlige opplevelsen du fortjener. Ta det første skrittet mot å bli en enda bedre e-sporttrener og meld deg på nå!

#EsportTrenerkurs #Lanseringswebinar #Esport #Trenerkarriere #FremtidenErNå

Tickets

  • GRATIS esport trener webinar

    NOK 0.00
    Sale ended

Total

NOK 0.00

Share this event

bottom of page