top of page
Female Speaker

Foredrag

Foredrag for klubber, foreldre, skole, kommune eller
konferanser.

Er du en breddeklubb, fritidsklubb, kommune eller skole som ønsker å gi foreldrene til spillerne en bedre forståelse av gaming og e-sport? Da kan Better-Esport hjelpe deg! Vi tilbyr skreddersydde foredrag om e-sport og gaming for foreldre i breddeidrettsklubber, fritidsklubber og andre organisasjoner.

Våre konsulenter har lang erfaring og dyptgående kunnskap om e-sport og gaming, og vi kan tilpasse foredraget til det temaet dere ønsker. Vårt mål er å gi foreldrene en dypere forståelse av spillverdenen og bidra til å skape et tryggere og mer støttende miljø for spillerne.

Med vårt foredrag vil foreldrene lære om fordeler og ulemper ved gaming, Hvordan jobbe med istede for mot gamingen, hvordan sette grenser for gamingen på en måte som senker konfliktnivået og hva de kan gjøre for å støtte sine barns gamingaktiviteter. Vi vil også gi tips om å sikre at barna har en sunn og trygg spillopplevelse, og hvordan man kan balansere gaming med andre aktiviteter.

Vi forstår at gaming kan være et fremmed og komplekst tema for mange foreldre. Derfor ønsker vi å hjelpe organisasjoner som breddeklubber, fritidsklubber, kommuner og skoler med å gi foreldre en forståelse av dette feltet. Ved å gi foreldre innsikt i gaming og e-sport, kan vi skape en bedre og mer støttende miljø for spillerne.

Så hvis du ønsker å arrangere en informativ og engasjerende foredrag om gaming og e-sport for foreldrene i din organisasjon, så ta kontakt med Better-Esport i dag!

Book en uforpliktende og gratis sammtale

Lurer du på om vårt tilbud passer for dere, er usikre på hva det vil koste eller om det vil ha nytteverdi for din bedrift, tilbud, lag eller klubb? Da er du på rett sted!  Ta kontakt med oss i dag for å bestille en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva en Better-Esport kan gjøre for deg og din bedrift eller klubb!

bottom of page