top of page
Playing Video Games

Jente gaming

For klubber, lag og spillere.

Vi hos Better-Esport er opptatt av å støtte og utvikle jentegaming i Norge og resten av verden.

Vi tror at inkludering og mangfold er avgjørende for å skape sterke og suksessfulle lag. Derfor tilbyr vi tjenester som rekruttering av jente gamere, trening av jentelag og teambuilding for jentelag.

Har du et jentelag kan vi hjelpe din organisasjon med å og gi dem de verktøyene og ressursene de trenger for å bli de beste spillerne de kan være.

Våre erfarne trenere vil jobbe tett med jentene og deres lag, og tilpasse treningen til deres individuelle behov og ferdigheter.

Vi tilbyr også teambuilding-økter for jentelag, som fokuserer på å styrke samarbeid, kommunikasjon og tillit mellom lagmedlemmene. Dette kan bidra til å skape et mer harmonisk og effektivt lagmiljø, og forbedre lagets ytelse i konkurranser.

Vi kan hjelpe din organiasjon med å lage et treningsopplegg, og verktøy til å fange opp konlikter og håndtere dem fortløpende. 

Samtidig som vi støtter jentegaming, er vi også opptatt av å skape trygge og inkluderende spillmiljøer for alle. Vi jobber aktivt for å motvirke sexistisk språk og trakassering i spillmiljøene, og vi oppmuntrer til respekt og toleranse i all kommunikasjon.

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å rekruttere, trene og bygge sterke jentelag i E-sport.

Sammen kan vi skape en mer inkluderende og mangfoldig spillverden for alle.

Book en uforpliktende og gratis sammtale

Lurer du på om vårt tilbud passer for dere, er usikre på hva det vil koste eller om det vil ha nytteverdi for din bedrift, tilbud, lag eller klubb? Da er du på rett sted!  Ta kontakt med oss i dag for å bestille en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hva en Better-Esport kan gjøre for deg og din bedrift eller klubb!

bottom of page