top of page

E-sports consultants

Better Esports

Better Esport gir et allsidig og profesjonelt tilbud enten du trenger e-sport konsulent til amatørlag, elitelag eller ønsker å bruke e-sport som metode i ditt prosjekt! 

No events at the moment

What we can help with:

01

Esports gaming camp

Video Game Developers

E-sport gaming camp

Both for grassroots, amateur teams and elite teams.

En gaming camp er et arrangement, litt som e-sport bootcamp, men litt mindre seriøst. Formålet med en gaming camp er å gi deltagerne en mulighet til å utforske videospill på en mer intensiv måte, samt møte andre spillere med samme interesser.

Aktivitetene på en gaming camp kan variere, men de kan inkludere ting som workshops der deltagerne lærer å utvikle sine egne spill, samt lek og spill med andre deltagere. Målgruppen for en gaming camp er ofte ungdom eller tenåringer, men det kan også være åpent for voksne.

Gaming camps kan bidra til å utvikle spillferdigheter, samarbeidsevner, problemløsningsevner og kreativitet, i tillegg til å være en morsom og sosial opplevelse for deltagerne.

Gaming Team in Black

02

Gaming Team in Black

Esports Teambuilding

E-sport Teambuilding

for companies

E-sport er en morsom og engasjerende måte å fremme teamarbeid og bygge relasjoner mellom ansatte. Det kan også være en effektiv måte å fremme velvære og mental helse ved å gi et sunt utløp for stress og fremme fysisk aktivitet. Vi sikrer at aktiviteten er inkluderende og tilgjengelig for alle ansatte, utarbeider et opplegg slik at det rommer både de som er kjent med e-sport og de som er helt nye! 

03

E-sports as a method

Playing Games

Engaging with Children and Youth through E-sports and Gaming

For skoler, fritidsklubber, offentlige institusjoner

E-sports and games have become increasingly popular among children and young people in recent years. Most children and young people play in one form or another now, thus making gaming a great gateway for vulnerable young people who are left out in various settings in life. For children and adolescents, playing video games can help improve problem-solving skills, hand-eye coordination and social interaction.

04

Lecture

Female Speaker

Lecture

Lectures for clubs, parents or conferences.

If you want a speaker who can give lectures about e-sports, then you've come to the right place. We have consultants who are knowledgeable and have extensive experience in giving lectures. We create tailor-made lectures for you on the topic you want.

Gaming Team in Black

05

Person Analyzing Data

Esports adjustment

E-sports adjustment

E-sports team

Få et kickstart på suksessen! Har ditt team mistet motivasjonen og prestasjonene uteblir? Vi har løsningen du har vært på utkikk etter. La oss hjelpe deg med å identifisere hva som står i veien for optimal ytelse, og sette i gang kraftfulle tiltak for å bringe teamet ditt tilbake på sporet. Våre erfarne eksperter vil gi deg en nøye gjennomgang av situasjonen, og jobbe med deg for å utvikle en plan for fremgang. Ta det første skrittet mot en mer effektiv, samarbeidsvillig og suksessrik arbeidsgruppe i dag! 

Gaming parent guide

Parents of gamers

Opplev en ny måte å spille spill på sammen som en familie, uten krangel og stress. Vi har løsningen som vil endre spilleopplevelsen deres for alltid. Gi ditt barn muligheten til å utforske og forstå spillene på en dypere måte, samtidig som dere lærer om grensesetting på en konstruktiv måte. La oss hjelpe dere med å skape en harmonisk og positiv spillopplevelse, der dere kan nyte tiden sammen uten å bekymre dere for utagering. Dere vil bli overrasket over hvor enkelt det kan være. Start reisen deres mot en bedre spillopplevelse nå!

07

Girl gaming

Playing Video Games

Girl gaming

For clubs, teams and players.

Jentegaming er et voksende fenomen i spillverdenen, og refererer til jenter og kvinner som spiller dataspill eller deltar i E-sportkonkurranser. Historisk sett har spillindustrien vært dominert av mannlige spillere, men i de senere årene har det vært en økning i antall kvinnelige spillere og lag, og et sterkere fokus på inkludering og mangfold.

Mange jenter og kvinner har opplevd utfordringer og fordommer i spillmiljøet, inkludert sexistisk språk og trakassering. Det har derfor vært et økende fokus på å skape tryggere og mer inkluderende spillmiljøer for alle.

08

Guidance

problem-gd5039751a_1920.jpg

Guidance

For clubs, teams and players.

Ønsker du eller klubben din profesjonell veiledning innenfor E-sport? Da er våre erfarne E-sport konsulenter klare til å bistå deg! Vårt team står klare til å hjelpe deg med alt fra å utforme et optimalt fysisk treningsopplegg, til å sette opp effektive skadeforebyggende tiltak og identifisere de beste verktøyene og utstyret som passer dine behov. Vi legger også stor vekt på ergonomi, og vil sørge for at du har en optimal arbeidsstasjon som bidrar til økt komfort og produktivitet. Med vår helhetlige tilnærming vil du få den beste støtten for å ta din E-sport til neste nivå!

News! Sign up for the free trainer webinar

Få eksklusiv tilgang til modul 1 av trenerkurset gratis!

Takk!

What customers and former partners say

Gaming Event Competition

Cathrine var nøkkelperson da vi skulle ta Norges første e-sport tilbud i idrettslag i Norge, DBK e-sport, fra pilot til driftsfase. 

Soliditeten i rammeverket Cathrine bygde opp er fortsatt en sentral og viktig del av vår drift og innarbeidet kultur.

Cathrine er etterrettelig, møysommelig og 100% pådriver som er gull verdt for organisasjoner som er villig til å utvikle og forbedre seg.

Ola Jørgen Ekeberg Apenes

Daglig leder

Drammens Ballklubb

Best Sellers!

bottom of page